Lista barn & vuxna

Barntandvård

Går Du till en privattandläkare? Varför ska inte Ditt barn också få göra det!
Vi välkomnar barn och ungdomar (0-23 år) till kostnadsfri tandvård.

Hos oss får Ditt barn alltid träffa en tandläkare. Och som Norrorts enda mottagning har vi 10 specialister som arbetar med barn, varav 3 barnspecialister. Därför slipper Du och Ditt barn åka mellan olika mottagningar då all vård sker under ett och samma tak. Numera har vi även narkosteam som arbetar både men barn och vuxna. 

Se till att lista Ditt barn, och gör ett aktivt val. Vi arbetar som bäst när vi träffar barn vid tidiga åldrar och etablerar ett förtroende och samarbete. 

 

Önskar Du att Ditt barn ska gå hos Tandläkargruppen?

Barn och ungdomar upp till 23 år har fri tandvård, och välkomnas till oss för undersökning med eventuellt uppföljande vård.

Barn och ungdomar har även fri akuttandvård upp till 23 år. Kom ihåg att mottagningen också har helgöppet och listade barn har alltid förtur vid akuta besvär eller trauma. Gäller även barn som går på tandreglering hos oss. 

Vi tar emot barn från 3 år och uppåt för ”vanlig” tandläkarundersökning. Strax innan det året barnet fyller 3 år, erhålls en folder från Stockholms Läns Landsting. Då är det dags att välja tandläkare för Din 3-åring.

Lista gärna Ditt barn med en gång, oavsett när på året han/hon fyller år. Det underlättar planeringen av våra barnhelger, samtidigt som Du slipper få kallelser från andra vårdgivare.

Naturligtvis kan man också lista ev syskon, och desto trevligare är det om hela familjen vill lista sig hos oss!

Är Ditt barn yngre och behöver tandvård, är Ni också välkomna att kontakta oss.

Önskar Du att lista Dig hos oss? Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi Dig/Er.

Du kan också skicka ett sms med barnets fullständiga personnummer till telefon:
072-241 94 99 eller kontakta oss på telefon: 08-758 50 40. 

Varmt välkomna!

Lista Barn & Vuxna
* Obligatoriskt fält